taxscape

TÖBB, MINT 15 ÉVES KÖNYVELÉSI TAPASZTALAT, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.


Gyors, pontos munkavégzés

Ügyfeleink kérdéseinek 99%-ára azonnal, a többire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. A bizonylatokat naprakészen könyveljük.

Adótanácsadás

Ügyfeleink minden fontosabb döntés előtt kérhetik szakmai véleményünket, hogy biztosan jó döntést hozhassanak. Ráadásul ezt díjmentesen tehetik meg.

Folyamatos tájékoztatás

Ügyfeleink minden hónapban részletes tájékoztatást kapnak a bevételeikről, költségeikről, eredményükről. Áfa- és járulékkötelezettségről, pénztáregyenlegről és a tagi kölcsön állományáról is naprakész információhoz jutnak.

Rendszeresen kimutatásokat készítünk a vállalkozások gazdálkodásáról, melyet igény esetén részletesen meg is beszélünk az ügyféllel.

Tételszám-alapú elszámolás

A Könyvelőiroda ügyfelei mindig csak annyi könyvelési díjat fizetnek, amennyi az adott hónapban a bizonylataikkal kapcsolatos teendő volt. Megszámoljuk, és pontosan nyilvántartjuk az adott hónapban feldolgozott bizonylatok számát, és ennek megfelelően történik a díjfizetés. 
Amelyik hónapban alig-alig működik a vállalkozás, ott a díj is kevesebb. Amikor többet dolgozott Ön is, több számlát állított ki, több bevétele keletkezett, akkor a könyvelési díj is ennek megfelelő. Ennek a korrekt, és igazságos elszámolási rendszernek köszönhetően nem kell folyamatosan újra tárgyalni a vállalási díjat, az ugyanis mindig alkalmazkodik a vállalkozáshoz.

A bérszámfejtési díj is a könyvelési díjhoz hasonlóan került megállapításra. Ha egy hónapban 5 dolgozója van a vállalkozásnak, akkor 5 fő után kell fizetni, ha pl. a szezonális hatás miatt a következő hónapban 1 főre csökken a létszám, akkor természetesen a bérszámfejtési díjat is csak 1 fő után kell fizetni.

Főbb szakmai területeink:

- Gyártó-, kereskedelmi-, szolgáltató-szektorok

- Egyéni vállalkozók

- Magánszemélyek